Kumral Kadınlar Nasıl Giyinmeli?

  • Anasayfa
  • Kumral Kadınlar Nasıl Giyinmeli?
Kumral Kadınlar Nasıl Giyinmeli?

Kumral Kadınlar Nasıl Giyinmeli?

Günümüzde modaya uygun giyinmenin önemli olduğu herkes tarafından bilinen bir gerçektir. Asıl fark ise modaya uyumlu olup kendine yakışanı giymektir. Evet, modaya uymak önemli ama her modaya uyan kıyafet size yakışacak diye bir şey yok. Kumral kadınların farkı tam da burada ortaya çıkıyor. Esmerler ve sarışınlar için geçerli olmasa da kumral kadınlara çoğu rengin, kıyafetin uyduğunu söyleyebiliriz. Kumral saç renginin gözler önüne seren güzelliği ve doğallığı nedeniyle gelen öz güven hissî neredeyse çoğu kadını tatmin ediyor. Kumral kadınlar nasıl giyinmeli makalemizle kumral kadınların nasıl giyinmesi gerektiği konusunda yardımcı olacağız.

HANGİ RENKLERİ NE ZAMAN TERCİH ETMELİLER?

                Sıcak renklerin kumral saçlı kadınlara aşırı yakıştığından bahsedebiliriz lakin aynı zamanda soğuk renkler de bir o kadar güzel durur. Bu durumdan yola çıkarak geceleri soğuk renkleri tercih etmenizi öneririz. Güzel bir geceye katılmak istediğinizde açık renk(açık mavi, lila, çelik mavisi… gibi) bir elbise giymek sizi solgun ve sıkıcı gösterecektir. Bunun yerine koyu tonlarda(mor, lacivert, siyah… gibi) bir elbise seçmeniz sizi daha iddialı, canlı ve şık gösterecektir. Kumral kadınlara açık tonların da yakıştığını söyleyerek hata ettiğimizi asla sanmıyorum çünkü sabah, öğlen saatleri gibi giyeceğiniz kıyafetlerin açık renklerde seçilmesinin sizi daha sade, duru ve güzel göstereceğinden şüphemiz yok. Yine de daha koyu renklerden bir karar vermek isterseniz, koyu renkli bir eteğin veya pantolonun üstüne tozpembe, lila renklerinde bir bluz seçerek kombine etmelisiniz.

AKSESUAR SEÇİMİ NASIL OLMALIDIR?

                Gündüz vakitleri içerisinde gümüş tonları önerirken, akşamları ise dore tonlarını söyleyebiliriz. Burada kumral kadınların dikkat etmesi gereken ise altın rengi takılardır. Bu takıların fazla kullanımı kesinlikle sizi boğucu gösterecektir. Altın renkli takılardan maksimum bir tane seçmelisiniz.

KOMBİNENİZDEKİ RENKLERİ DENGELEYİN

                Bir kombin ayarlarken en önemli olan kriterlerinden biri de renklerin uyumlu ve dengede olmasıdır. Kumral kadınlara her rengin ayrı ayrı yakıştığını söylesek de hepsini bir arada kullanmak kötü durabilir. Saç renginizi öne çıkartmak istiyorsanız her renkten bir dal misali, karışık renkler olmasındansa maksimum 2-3 renk seçmeniz saç renginizi bastırmayıp daha da etkili gösterecektir.

Bize Ulaşın