Yasak Elma Oyuncuları

Yasak Elma Oyuncuları

Yasak Elma Oyuncuları

Yasak Elma Oyuncuları

Yasak Elma ilk bölümü 19 Nisan 2018 tarihinde yayınlanan, yönetmenliğini üç sezon boyunca Neslihan Yeşilyurt’un Dördüncü sezonda Murat Öztürk’ün beş ve sonraki sezonlarını ise Ece Erdek Oğlu’un yaptığı bir televizyon yapımı dizidir. Senaryosunu ise Melis Civelek ve Zeynep Gür birlikte kaleme almıştır. Yasak Elma Dizisinin müzikleri ise Cem Tuncer, Efecan Tuncer ve Ercüment Orkut imzalıdır. Yasak Elma dizisinin başrolleri Şevval Sam, Eda Ece, Berk Oktay, Biran Damla Yılmaz ve Murat Aygen isimleridir. Dizinin prodüksiyon işleri Medyapım tarafından gerçekleştirilmektedir. Yapımcısı Fatih Akson’un olduğunu dizinin uygulayıcı yapımcısı ise, Şelale Baskıcı’dır. Birinci yönetmeni Ece Erdek Koçoğlu, ikinci yönetmeni Elif Turgay, dizinin yardımcı yönetmeni ise Betül Yıldırım’dır. Dizinin senaristlik görevini ise Melis Civelek ve Zetnep Gür gerçekleştirmektedir. Görüntü yönetmeni Hakan Dinçkuyu, direktörü Nalan Yıldırım, Işık şefi Mehmet İşçi, stil danışmanları ise Ayşenur Aksoy ve Aybüke Özmantar isimleridir. Sanat yönetmeni Mert Kalender; yapım koordinatörü Osman Zormen’dir. Dizinin kurgu yazarı Serdar Çakular, miksi ise İlken Rukan’a aittir. Diznin orijinal müzikleri ise Ercüment Orkut, Efecan Tuncer, Cem Tuncer isimleri tarafından hazırlanmaktadır. Dizinin açılış ve bitiş müzikleri Efecan Tuncer’e aittir.

Ender Çelebi (Şevval Sam): Türkdeniz Şevval Sam ya da bilinen ismi ile Şevval Sam 11 Kasım 1973 tarihinde dünyaya gelmiştir. İstanbul şehrinde dünyaya gözlerini açan Şevval Sam oyuncu ve müzisyendir. Sanatçı Leman Sam’ın kızıdır. Şevval sam 1973 yılının son baharında İstanbul’da dünyaya geldi annesi şarkıcı, babası müzisyendir. Kendisinden 2 yaş büyük ve Şehnaz adında bir kardeşi vardır. İlk ve ortaokul öğrenimini Hasan Ali Yücel İlköğretim okulunda tamamlayan sanatçı, lise tahsilini İstanbul Zincirlikuyu İnşaat ve Teknik Yapı Meslek Lisesi Resterasyon bölümünde tamamladı. Üniversite tahsilini ise Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültersi grafik bölümünde tamamladı. Bin dokuz yüz doksan üç ve doksan dokuz yılları arasında BJK futbol kulübünün Sarı Fırtına lakaplı eski futbolcusu Metin Tekin ismi ile evli kaldı. Bu evlilikten iki çocuk dünyaya geldi.

Yıldız Yılmaz Yıldırım (Eda Ece): Eda Ece Uzunalioğlu veya bilinen ismi ile Eda Ece 20 Haziran 1990 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen dizi ve sinema oyuncusudur. Lise öğrenimini Şişli Terakki lisesinde tamamladı. Yükseköğrenimini ise İstanbul Bilgi Üniversitesi Psikoloji bölümünde tamamladı. Üç çocuklu bir ailenin en küçük üyesi olan ünlü oyuncu, asıl yükselişini 2011-2014 yılları arasında Show TV’de yayımlanan Pis Yedili isimli dizide başrol oynadığı karakter ile yakaladı. 2013 senesinde Kızım İçin isimli sinema filminde oynadı. 2013-2015 yılları arasında TRT kanalında yayınlanan Beni Sev Sev isimli dizide Zeyno karakterini canlandırmıştır. Günümüzde ise Fox TV’de yayımlanan Yasak Elma isimli dizide başrollerden biridir.

Çağatay Kuyucu (Berk Oktay): Çalışma hayatına 2000’li yıllarda atılan Berk Oktay uzun bir süre modellik yapmıştır. Türkiye’de 100’ün üzerinde defileye çıktıktan sonra kariyerini yurt dışına taşıdı. Ferre, Gucci ve Prada gibi pek çok marka için modellik yapan sanatçı, günümüzde ise Fox TV’de yayımlanan Yasak Elma isimli dizide başrollerden biridir.

Kumru Yıldırım (Biran Damla Yılmaz): 28 Haziran 1986 tarihinde Gebze, Kocaeli’de dünyaya gelen oyuncu, kariyerine 2013 yılında başlamıştır. Halen konservatuvarda yükseköğrenimine devam etmektedir. Günümüzde ise Fox TV’de yayımlanan Yasak Elma isimli dizide başrollerden biridir.

 

 

Bize Ulaşın